Hemorroidid pärast kõhukinnisust: mida teha, ravi riiklikul viisil

Kuidas hoida hemorroidid pärast kõhukinnisust?

Meie arvates on paljudel inimestel kõhukinnisus. Paljud inimesed olid temaga skeptilised, mitte kahtlustades, et see võib põhjustada tõsisemaid haigusi, sest hemorroidid pärast kõhukinnisust ei ole haruldased. Tegelikult on kõhukinnisus pigem häiriv inimene.

Kõhukinnisus kui üks hemorroidide põhjustest: vanaema retseptiravim

Paljud kõhukinnisust põevad inimesed mõnikord isegi kõhulahtisust rõõmu näevad, on see, et see inimene muutub lihtsamaks. Niisiis, selles artiklis räägin, kuidas mind kõhkles piin ja kuidas ma sellega võidelnud.

Töötasin administraatorina internetikohvikutes ja seetõttu sõin väga vähe ja toit koosnes peamiselt naabruses ostetud kiirtoidust. Ühel päeval läksin tualetti ja see sai mulle selga, et mul oli kõhukinnisus, ma istusin seal 40 minutit ja üritasin tualetti minna, kuid see ei olnud kasulik. Kõhukinnisuse tõttu oli mul hemorroidid, ja mul oli sellel teemal väga sügav vaevus ja ma olin väga häbi, et keegi seda ütleks.

Kuidas ravida kõhukinnisust ja mida teha, et vältida hemorroidid?

Ma otsisin Internetti kõhukinnisuse põhjuste ja selle vastu võitlemise kohta, kuid ma ei leidnud midagi, välja arvatud see, et see rikkus soolestiku mootorite evakueerimise funktsiooni. See oli kahtlemata seal kirjutatud peate juua lahtistit, peate sööma õigesti, peate pühendama spordile aegaaga minu jaoks oli see kõik ilmselge ja seetõttu ma ei otsustanud seda tõsiselt võtta.

See oli suvel ja mais, sest igal aastal läksin külla mu vanaema külla. Ja nii, ühel päeval jäi ma veel istuvale äärel ja ei saanud tualetti minna, mis põhjustas mulle tualetti häirida. Minu vanaema märkas seda ja küsis minult, mis juhtus minu tuju, aga sellepärast Vanaema oli mulle väga lähedane ja ma võin talle midagi öelda, siis jagasin temaga oma haigust, millele mu vanaema naeratas ja ütles:

Midagi Zhenya, me nägime seda, me teame seda ja me võitsime selle üle.

Pärast neid sõnu mu süda rahulikumaks sai, teadsin alati, et mu vanaema oli väga tark inimene, kes aitaks kõiges, lisaks oli ta võitleja naine ja tormiga kõik haigused võeti.

Järgmisel päeval ärkasin majas kummalise lõhna. Kui ma üles tõusin ja läksin kööki, siis avastasin, et mu vanaema valmistas seal mingit liiki jooki.

-Bubul, mida sa teed? – küsisin.
– Kas sa kohtleksid! – ta lõikas.

Pärast hommikust hommikusööki andis mulle tee, kuid see ei olnud tavaline tee, see tundus kena ja tundus erinev kui must tee. Pärast seda klaasitagist joomist ühes küüsis küsisin mu vanaemast, mis see oli, ütles ta seda ravimtaimede sidumine, pärast mida ma võin tavaliselt tualetti minna. Mul oli hea meel ja istus ootama oma reisi tualetti. Ma ootasin tund, ootasin kaks, siis lootusetult, läksin maja. Pärast vanni, nagu tavaliselt, ma magasin, ma ärkasin hommikul üles ja ma kõhklesin imelikult nagu kõhulahtisusega. Ma tõusin üles ja jooksisin tualetti, ja vaata ja vaata! Ma võin tavaliselt tualetti minna! Hoolimata asjaolust, et kõht keerles nii, nagu oleks minu kõhulahtisus väljaheited normaalsed, mitte tahked ja mitte vedelad.

Pärast seda, ma suudles mu vanaema ja küsis, millist rohtu on sellised, mida ta ütles mulle, et ta Senna, see tõesti aitab kõhukinnisus, kuid see on vajalik, et olla väga ettevaatlik, muidu keha harjuda, ja ilma selleta sa ei saa minna tualetti …

Tagasi linna jõudes lähen apteegi juurde ja ostsin lõhnav tee, mille nimi on Senna Leaves.

Ma jõin seda nädalas ja ainult õhtul, kui administraator ja töötas sel juhul ma ei suutnud järsku otsa tualetti ja ma ärkasin hommikul ja läksin vannituppa ja väga vaikne ja ei sundis mind Samaaegselt, tool.

Pärast tee joomist oli mul lihtne harjuda sellega, et keha võiks minna tualetti iga hommikul ja mul pole sel ajal juhtkonnaga probleeme ja mu hemorroidid on kadunud, sest juhatus on paranenud ja ma ei tee seda Mul oli tualettruumis 40 minutit vajutada.Olen väga vana mu vanaema eest tänulik selle eest, et ta aitas mind selle haigusega, millest keegi ei teadnud, välja arvatud minu ja mu vanaema jaoks.

Peaasi, ma mõistsin endale, et peate sööma korralikult ja korrapäraselt. Pärast neid probleeme ostsin tööl mikrolaineahi ja hakkasin kandma esimest ja teist. Mis oli väga hea meel. Järeldus: Nõuetekohane toitumine ja režiimile järgimine – hea väljaheide ja tervis. Sama tee Senna Leaves väga kasulik kaalu kaotamiseks, noh, see on teine ​​lugu …

Like this post? Please share to your friends:
Lisa kommentaar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: